.
Pretraga
Kategorije proizvoda
  Menu Zatvori

  O nama

  Kvaliteta proizvoda + Kvaliteta pruženih usluga = Zadovoljan kupac osnovna je jednadžba na kojoj temeljimo svoje poslovanje i na čijim osnovama smo u izuzetno kratkom roku postali vodeći distributer LED rasvjete i elektromaterijala u Hrvatskoj.

  To znači da mi naše partnere podržavamo u pronalaženju najboljih rješenja kako bi se oni mogli fokusirati na svoju osnovnu djelatnost. Predano i strastveno radimo konstantno na usavršavanju naših proizvoda i usluga i proširenju našeg asortimana.

  Usmjerenost na potrebe i očekivanja naših kupaca te njihovo zadovoljstvo isporučenim proizvodima, pruženim uslugama i dostupnošću našeg osoblja su najvažnije vrijednosti temeljem kojih mjerimo i određujemo svoju ukupnu uspješnost.

  Na hrvatskom tržištu generalni smo zastupnici vodećeg europskog distributera led rasvjete, renomirane firme V-TAC (https://www.v-tac.eu/) koji ima ekskluzivno pravo ugrađivanja najkvalitetnijih i najinovativnijih LED čipova vodećeg proizvođača firme SAMSUNG, s 5 godina garancije.

  V-TAC je razvio tehnološki najnaprednije SMART HOUSE proizvode, kompatibilne s Amazon Alexom. V-TAC predano i kontinuirano radi na razvoju svog asortimana uz implementaciju najnaprednijih tehnoloških rješenja i proširenja asortimana i u smjeru multimedije, robotskih i ostalih inovativnih uređaja i aparata.

  ALING CONEL je visokotehnološka tvrtka i jedan od vodećih proizvođača sklopne tehnike i pribora. Želimo istaknuti kompletnu liniju izuzetno konkurentnih najmodernijih modularnih prekidača i utičnica proizvođača Aling Conel (https://www.aling-conel.com/sr/products/experience-mode/categories/ ) koji su dostupni u svim bojama i dezenima s 30 godišnjim jamstvom.

  ZAŠTO ALING CONEL

  POUZDANOST

  Naš imperativ je da se svi ALING-CONEL proizvodi proizvode od najkvalitetnijih sirovina, testiraju se u našoj laboratoriji i certificiraju renomiranim Europskim certifikacijskim kućama.

  Proizvodi sa znakom ALING-CONEL garantiraju sigurnost i pouzdanost kupcu. Garancija na naše proizvode je doživotna

  JEDNOSTAVNOST

  Jednostavna ugradnja ili zamjena postojeće instalacije čini naše proizvode popularnim kako kod profesionalnih električara tako i kod samih korisnika.

  MOGUĆNOST IZBORA

  Širok asortiman proizvoda, modela i boja, daje mogućnost mnogobrojnih kombinacija koje će oplemeniti svaki prostor, a ujedno ispuniti svoju primarnu upotrebnu vrijednost.

  BRIGA O ZAŠTITI ŽIVOTNE OKOLINE

  Naš cilj je da budućim naraštajima ostavimo okruženje u kome će moći nesmetano živjeti, raditi i kreirati nove vrijednosti. Kako bismo probudili svijest zajednice o važnosti ekologije, osnovali smo firmu kćer koja se bavi reciklažom PET ambalaže. Na taj način štitimo našu životnu sredinu, podižemo društvenu svijest i trudimo se kreirati ljepšu budućnost.

  U želji da kupcima na hrvatskom tržištu omogućimo nabavu visokokvalitetnih i profesionalnih proizvoda, firma KSA preuzela je distribuciju brenda Brennensthul®.

  Brend Brennensthul® označava beskompromisnu kvalitetu i sigurnost pod kojom se podrazumijevaju proizvodi kvalitete s 5 zvjezdica: Izvrsni proizvodi, uvjerljive inovacije, široka paleta vrhunske linije proizvoda, velika garancija i kompetentna i stručna usluga u prodajnom asortimanu kabelskih motalica, razdjelnih ormara, prenosivih utičnica, sigurnosti u kući, prijenosnih svjetiljki, programatora te ispitnih uređaja i mjernih alata.

  https://www.brennenstuhl.com/en

  ERGOM ® je jedan od vodećih Europskih proizvođača elektroinstalacijskog materijala koji je zastupljen u preko 50 zemalja s preko 14.000 proizvoda u energetici, građevini, automobilskoj industriji, telekomunikacijama i medicinskoj industriji. Zastupništvom ovog brenda kupcima osiguravamo podršku i mogućnost nabave najšireg asortimana visokokvalitetne spojne tehnike, montažnog pribora i alata u elektrotehnici.

  https://www.ergom.com/en/products/

  ELEKTROPROFI® – je registrirani brend firme KSA pod kojim se proizvodi visokokvalitetni instalacijski materijal po fer cijenama.  Moto koji opisuje našu kompletnu strategiju je "Pružiti kupcima najbolju kvalitetu i vrhunsku uslugu po fer cijenama".

  Luxtella - zastupnik smo profesionalne industrijske i ulične led rasvjete. Proizvodnja se odvija u EU. Svi proizvodi su usklađeni s europskom poslovnom kulturom. Poslovni proces prema najvišim standardnima i potrebnim certifikatima. Proizvodi imaju mogućnost prilagodbe karakteristika, koriste najbolje CREE čipove visokih performansi i standardno koriste PHILIPS XitaniumDriver. Razina zaštite lampi je IP66 te mehanička otpornost IK10.  Jamstvo na proizvode je do 12 godina.