.
Pretraga
Kategorije proizvoda
  Menu Zatvori
  Povratak

  Led korak po korak

  05 stu 2020

  led_trakeV-TAC LED trake čine vaše stubište sigurnijim dok se svojom estetikom istovremeno ističu u dizajnu interijera korak po korak. Igra svjetla i sjena zadivit će vas svojim mogućnostima, a uštedjet ćete i energiju. LED trake također odlikuje duži vijek trajanja, što smanjuje vaše troškove održavanja.

  Osim između stepenica, svjetla se mogu postaviti ispod ograde kako bi osvijetlila vaše stubište i omogućila vam ugodnije penjanje. Kao alternativu možete zamisliti ugradbena LED svjetla koja su ugrađena u zid. Tako će svi kabeli i električni sustavi biti skriveni i izvan vidokruga.

  Zanimljiva je činjenica da boja svjetlosti ima izravan utjecaj na način na koji radimo i mijenja našu percepciju i fizičko stanje. Stoga odaberite neutralnu bijelu koja vam neće iritirati oči, a ako ste avanturističkog duha možete odabrati svjetla u boji.

  V-TAC nudi široku paletu proizvoda za vaše stepenice koji imaju elegantan dizajn i nemaju infracrveno i ultraljubičasto zračenje. Uključivanje na 100% traje samo trenutak i oni mogu normalno funkcionirati na temperaturama od -20 ° do + 45 ° C.

  Komentari
  Objavite svoj komentar Zatvori