0

Sprej za podmazivanje 400 ml

Nezapaljivo!
Ekonomičan za korištenje
Bez lijepljenja, bez boje i mirisa
Poseban dodatak - prskajte na malim ili na velikim površinama precizno i s točnim doziranjem pomoću zglobne cijevi za raspršivanje.
Izvrstan učinak klizanja i podmazivanja tijekom mnogo godina

  • Područje djelovanja: RUNPOTEC sprej za podmazivanje kabela, na bazi silikona, smanjuje otpor trenja do 40% i na taj način olakšava proces uvlačenja kabela i žica u elektroinstalacijske kanale. Primjena: Raspršite RUNPOTEC mazivo za kabele u spreju na kabel ili unutarnju stranu kabelskog kanala. Maziva sadržana u spreju ravnomjerno su raspoređena i na taj način olakšavaju trenutno uvlačenje kabela. Zahvaljujući posebnom aplikatoru možete prskati velike površine ili precizno i ​​dozirano sa sklopivom cijevi za prskanje. Prije upotrebe protresti! Značajke proizvoda: Nezapaljiv, izvrstan učinak klizanja i podmazivanja, bez lijepljenja, ne isušivanja, bez boje, bez mirisa. Zadržava svoj maziv i neljepljiv učinak dugi niz godina. Mrlje se mogu ukloniti konvencionalnim sredstvima za čišćenje. Oprez: H229 spremnik je pod tlakom, može eksplodirati kada se zagrije. Čuvati dalje od topline, vrućih površina, iskri, plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Nemojte na silu otvarati niti spaljivati, čak ni nakon upotrebe. Zaštitite od izravnog sunčevog svjetla. Ne izlažite temperaturama iznad 50 C/122 F. Čuvajte izvan dohvata djece. Moguće bojenje na osjetljivim površinama. Za upute pogledajte sigurnosno-tehnički list!
  • Opseg isporuke: 1 x sprej za podmazivanje kabela 400 ml
  • Dimenzije: D 65 x B 75 x V 195 mm
  • Težina: 0,40 kg

Min. količina za narudžbu: 1

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više