0

Lubrikant u gelu za uvođenje kablova 250g

Nije zapaljivo!
Bez lijepljenja, bez boje i mirisa
Otapa se bez ostatka.
Odličan omjer cijene i performansi
Izvrstan učinak klizanja i podmazivanja

  • Područje djelovanja: RUNPOTEC mazivo za kabele GEL uvelike smanjuje otpor trenja, čime se olakšava uvlačenje kabela i žica u cijevi za električne instalacije i štiti ih od oštećenja kabela. Primjena: Nanesite RUNPOTEC kabel za podmazivanje GEL na kabel ili na unutarnju stranu cijevi.
  • Također vrlo učinkovit za utiskivanje sa sustavima za potiskivanje kabela. Značajke proizvoda: Nezapaljiv, smanjuje otpor trenja, otporan na temperaturu do 85 °C, poboljšan učinak klizanja, bez silikona, topiv u vodi, nije korozivan, ne lijepi se, pogodan za kožu, biorazgradiv.
  • Otapa se bez ostatka. Oprez: Nakon upotrebe zatvoriti, čuvati na hladnom i suhom mjestu. Mora se izbjegavati kontakt s dijelovima pod naponom. Opasnost od kratkog spoja! EUH208: Sadrži 2 metil-2H-izotiazol-3-on. Može izazvati alergijske reakcije. Moguće bojenje na osjetljivim površinama. Za upute pogledajte sigurnosno-tehnički list!
  • Opseg isporuke: 1 x lubrikant za kabele GEL 250 g
SIGURNOSNO-TEHNIČKI LIST
Min. količina za narudžbu: 1

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više